Svet-Stranek.cz
luboszvicina.freepage.cz ; luboszvicina@seznam.cz
Luboš  Z V I Č I N A-výtvarníkMULTIMEDIÁLNÍ UMĚLEC

Monica Dvorak -hudba ....... Luboš Zvičina film PŘEDSTAVENÍ 3D a 4D GRAFIKY S HUDBOU I.díl - nová forma výtvarného umění - spojení obrazu s hudbou - PREMIÉRA V KINĚ SVĚT Dvůr Králové n.L. - 5.3.2010 v 19 hod.:luboszvicina.freepage.cz ; luboszvicina@seznam.cz

Monica Dvorak -hudba ....... Luboš Zvičina film PŘEDSTAVENÍ 3D a 4D GRAFIKY S HUDBOU I.díl - nová forma výtvarného umění - spojení obrazu s hudbou - PREMIÉRA V KINĚ SVĚT Dvůr Králové n.L. - 5.3.2010 v 19 hod.

Na žádné vernisáži ani výstavě nemůžete během 60 minut shlédnout stovky grafik a k tomu ještě doslova rozpohybované obrazy - animované výtvarné filmy z obrazů vycházející.
Estetický zážitek očí navíc umocňuje sluchový vjem lyrické hudby. Tato hudba je komponována přímo na malířskou, grafickou a filmovou tvorbu. Jde ovzácnou jednotu obrazu a hudby.
Představení I. díl se skládá ze dvou částí grafik a tří filmových animací.
V první části grafik se v jejich texturách objevuje převážně motiv obrazu "Yin & Yang". Následuje film, který vychází a je texturově celý postaven na obrazu "Duhová kulička". Další film "Kužele nad Mandalou" - stejnojmenný obraz "Mandala". Druhá část grafik konči motivy z filmu "Geneze duhové kuličky" (obsah II.dílu představení). Motivy grafik jsou upravovány v několika PC programech a ještě většinou obohaceny o fraktály. Závěrečný film "Podzimní romance" vychází z obrazu "Podzimní hra".
Součástí každého filmu je stejnojmenná lyrická hudba komponovaná přímo pro něj. Grafiky doprovází hudba "Lyric music 2009".
Kvalitní zvuk představení zajišťuje profi-zvukař Jiří Flejgr.
Vstupenky možno zajistit na tel.:604544580; 605360290 nebo 15 min. před představením v kině.
PREMIÉRA V KINĚ SVĚT Dvůr Králové n.L.